Qui Som

Sense cap vincle familiar amb la Terra, al 2017 L'Eudald Planella decideix emprendre dins el món agrari i apoiat per la pagesia ja consolidada al municipi agafa el relleu a Mas Marquet de Piera, una finca històrica de la vila antigament cultivada pels Germans Ortiz, que a les edats de 80 i 82 anys es troben sense relleu generacional. Vinya, olivera i cereal conformen el mosaic del seu paisatge.

Mas Marquet

El Violinista

Eudald Planella

Eudald Planella oli el violinista

"Sé que mai vaig començar de zero, hereus d'una llarga tradició"

Els nostres valors

Proximitat

La transformació del producte es fa al mateix municipi de Piera, aprofitant que el molí d’oli que es troba a menys de 2 km de la Finca de Mas Marquet. Així es pot garantir la frescor de l'oliva i aconseguir una major qualitat. Una empresa familiar fabrica els envasos a Capellades, històrica capital paperera de la mateixa comarca.

Sostenibilitat

El cartró del bag in box protegeix l’oli de la llum del sol i la bossa hermètica permet l’envasat al buit protegint-lo de l’oxigen, que són els principals agents oxidants de l’oli. Evitant d’aquesta manera la garrafa de plàstic convencional.

Ecologia

Els olis són 100% ecològics i amb un gran valor afegit, ja que la recol·lecció de l’oliva és manual. Es cultiven les varietats Arbequina, Vera del Montserratí i Blanqueta. Es tracta d’un producte natural i sense filtrar, treballat amb adobs orgànics i sense cap herbicida ni insecticida químic.

LES NOSTRES CERTIFICACIONS